VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom delen jullie zaden uit? ‘Van je bord naar je achtertuin’, bij ieder event delen we zaden uit die u thuis of elders kunt planten voor eigen gebruik. Zo zorgen we samen voor IMPACT en meer biodiversiteit.

Waar halen jullie de ingrediënten vandaan? De meeste producten komen van de Bijenakker tuin in Odijk. Daarnaast verzamelen we zoveel mogelijk unieke producten uit de omgeving waar we een evenement hebben.

Waarom heet het een Smaakmuseum? Ieder jaar planten we een collectie bijzondere gewassen aan die niet of minder bekend zijn. Dit zijn gewassen die voor een deel afkomstig zijn uit oude zadencollecties. Klik hier voor meer informatie.

Hoe zorg ik dat ik niks mis omtrent Het Smaakmuseum? Volg ons dan op Facebook en Instagram

Kan ik een Smaakmuseum evenement inhuren? Ja dat kan! Neem dan contact op met Creative Chef Studio en stuur een email naar info@creativechef.nl

Is het eten altijd vegetarisch? Ja, we serveren enkel en alleen plantaardige producten uit de Smaakmuseum tuin en de plek/tuin waar we op dat moment een event hebben.

Krijgen we aan het einde van een event een zakje zaadjes mee ter bevordering van de biodiversiteit? Ja dat klopt. Gaaf he!

Is het menu altijd hetzelfde? Nee, we koken altijd met de ingrediënten die op dat moment voorhanden zijn.

Wat doen jullie met afval? We produceren geen afval. Alle etensresten gaan naar de composthoop.

En koelkasten? ‘Niet nodig! We pakken de producten niet in, ze worden dagvers bereid. De producten gaan vanuit de grond de pan in en komen zo op uw bord terecht.’

Andere vragen?
Stuur een email naar info@creativechef.nl