Het Smaakmuseum heeft een pop-up restaurant, dat gerechten serveert met producten uit de tuin of afkomstig van ambachtelijke producenten. Er wordt gekookt aan de hand van het seizoen en het brengt u terug naar de wondere wereld aan verschillende smaken en structuren.
Kunstenaar en Creative Chef Jasper Udink ten Cate zorgt voor een smaakmakende eetbeleving, met oude en nieuwe smaken die u versteld doen staan.
VOORBEELD MENU
RONDLEIDING EN FOOD PERFORMANCE VAN JASPER UDINK TEN CATE
TOMAAT VAHLE LIEDER
tomaten salade met borage, leeuwenbekjes, citroenzuring, melde en venkel
ST JANS UI EN BOTERBONEN
geroosterde st Jans uitjes met boontjes en een jus van blue horn worteltjes
EENDAGSLELIE MET HAKURAI RAAPJES
kleine meiraapjes en eendagslelie met geroosterde bieten-jus
HONINGRAAT, AMELISWAARDSE AARDBEI EN RABARBER
eetbare honingraat met aardbei, rabarber en hangop
ZAKJE ZAADJES OM MEE TE NEMEN NAAR HUIS TER BEVORDERING VAN DE BIODIVERSITEIT
INCLUSIEF SMAAKWATER EN NEDERLANDSE WIJN